top of page
foto_EA_subACA.jpg

Educació

Ambiental

Disseny i realització d'activitats d’educació ambiental amb l’objectiu principal de la descoberta de la natura, centrant-nos en els nostres rius, basses i costes. 

Foto riu Ter_edited.jpg

GiroNat

renaturalització

de Girona

Projecte que  transforma Girona en una ciutat més verda, resilient i saludable a través d’activitats d’educació i sensibilització ambiental, voluntariat i descoberta.

Cabirols 2019 (412).JPG

Estades de

Natura

Aprenem a estimar la natura, a través del joc, la descoberta del medi, i la convivència amb altres infants o joves als paratges  més emblemàtics del nostre país. 

IMG_6301.JPG

Voluntariat

Ambiental

Vols col·laborar en la conservació de l'entorn? La Sorellona ofereix activitats de voluntariat ambiental per a totes les edats, ajuda’ns a conservar la biodiversitat del nostre país!

wetland.jpg

LIFE

Resque Alpyr 

Projecte que treballa per a recuperar hàbitats aquàtics de muntanya millorant la conservació de diversos hàbitats/espècies a les regions biogeogràfiques alpines.

IMG_7513.JPG

Camps de 

Treball

Xarxa de camps de treball pel seguiment de la biodiversitat per a amants de la natura entre 14 i 18 anys. Ajuda’ns a fer un bon seguiment de la biodiversitat! 

GAC1.jpg

espiniSOS

Educació i Sensibilització Ambiental

Projecte que pretén conscienciar sobre l'impacte humà en la regressió de l’espinós i promoure la conservació d’aquesta espècie des de tots els àmbits.

IMG_20190914_111340_379.jpg

Projecte Escanyagats

Projecte de conservació de l’espinós (Gasterosteus aculeatus), un peix emblemàtic als nostres rius, així com els seus hàbitats i espècies acompanyants d’interès, sobretot invertebrats i herpetofauna.

IMG_7901.jpg

El Niu de

La Sorellona

GIRONAT

Activitat mensual de lleure naturalista a Girona amb un programa d'activitats amb les que descobrirem diferents espais de la ciutat amb una mirada ambiental.

bottom of page