top of page

Xarxa camps de treball pel seguiment de la biodiversitat

La Xarxa Catalana de Camps de treball pel Seguiment de la Biodiversitat, és un projecte que neix amb l'objeciu de  fomentar el contacte dels joves  amb el medi natural en espais naturals emblemàtics, mitjançant la seva implicació directa en programes estables de caire científic i naturalístic.

La xarxa catalana de camps de treball va dirigida a joves d'entre 14 i 18 anys, destinat a un públic interessat en aprofundir el seu coneixement de la natura i els diferents ecosistemes presents a Catalunya, a més d'implicar-se directament en la seva  conservació durant les seves vacances.

Els principals objectius educatius dels camps de treball són el gaudi directe de la natura, introduir els joves al naturalisme tècnic i científic, conèixer a fons un espai natural protegit, i crear un ambient de grup basat en el treball cooperatiu, l’altruisme i la responsabilitat en front a tasques útils per a la societat.

download.jpg

Camps de Treball internacionals estiu 2024

Camps de Treball estiu 2024

IMG_6627.JPG

Dates: del 19 d'agost al 2 de setembre

Edats: de 14 a 17 anys

LLoc: Alàs i Cercs

Temàtica: Biodiversitat

Per a més informació

IMG_20230712_102828_1.jpg

Dates: del 30 de juny al 14 de juliol

Edats: de 14 a 17 anys

LLoc: Ginestarre

Temàtica: Biodiversitat

Per a més informació

CAMP ANUL·LAT

CAMP ANUL·LAT

Des de l’Associació la Sorellona, comuniquem que hem decidit anul·lar els camps de treball 3008 i 3009, degut al canvi en les condicions de gestió dels camps de treball.

Ha estat una difícil decisió. La nostra entitat treballa, des de fa 10 anys, per a què el lleure naturalista, incloent els camps de treball, sigui una eina de transformació dels i les joves.

Enguany no ens veiem en cor de fer front als camps respectant el nostre estàndard de qualitat. Per aquest motiu, sabent que és un mal tràngol per tothom, hem decidit cancel·lar-los. Esperem poder tornar-hi l’any vinent.

 

Ens sap molt de greu la situació actual, esperem que sigueu a temps a inscriure-us a un altre camp de treball, i desitgem retrobar-nos en una altra ocasió.

Salut i natura!

bottom of page