top of page

  L'equip de la Sorellona

Oficina tècnica

1a9e5c9.jpg

Quim Pou

Biòleg, naturalista i educador ambiental

Expert en fauna i sistemes aquàtics. “Gaudim de la natura i per a la natura, i en volem fer partícips a mainada i jovenalla”

Blanca.jpg

Blanca Font

Biòloga

Després de provar vàries cosetes, vaig trobar el què realment volia estudiar: Biologia. El següent pas ha estat poder transmetre allò que em fa gaudir i aportar el nostre granet de sorra en el respecte del nostre entorn.

JesúsRíos.jpg

Jesús Ríos

Biòleg i educador ambiental

M'ho passo genial endinsant-me pel bosc i fent diverses activitats tan al mar com a la muntanya. Compartir la meva passió per la natura és un dels meus millors hobbies. Per tant, hi ha millor feina que fer de divulgador i treballar per a la seva conservació i gestió?

LauraC.jpeg

Laura Cordero 

Tècnica en Gestió Forestal i del Medi Natural, Educadora ambiental, Monitora i Directora d'activitats de lleure infantil i juvenil

Contínua aprenent naturalista i dels sabers de la terra, un dia va decidir compartir aquests coneixements per despertar inquietuds i sembrar petites llavors arreu. M'encanta passar hores i hores a l'hort, remenant la terra i contemplant tot allò que m'envolta. Anar amb la furgoneta i els meus companys perrunos a descobrir nous indrets, paisatges i ocells és una de les meves grans aficions. 

Guillem Fradera.jpg

Guillem Fradera

Il·lustrador, dissenyador, director de lleure i mestre de primària

Amant de la naturalesa, la muntanya, les rutes, els animals i les plantes. I, des de fa uns quants estius, també biòleg en formació per l'escola de natura "La Sorellona".

eloi.JPG

Eloi Cruset

Treballador de natura

Tots som com els rius que brollem purs de les altes muntanyes, recollim coneixements, actituds i experiències, i dia a dia ens fem mes grans, el meu riu ha passat pel món de l'escoltisme, el voluntariat en el lleure, i ara en el món laboral treballo en dedicació complerta a una consultoria ambiental especialitzada en al món aquàtic, observant estudiant i aprenent sobre els peixos, les nàiades, els crancs, les llúdrigues, ... i intentant transmetre els coneixements recollits durant al curs del meu riu...

Vita 2.jpeg

Vita Delgado

Tècnica Administrativa

M'encanta la natura i m'hi endinso sempre que puc. Pel que fa a la meva feina de pantalles, números i lletres, sovint envoltada de papers, entorns i equips diversos, el meu contrapunt és el silenci, bellesa frapant i solitud de l'entorn natural, allà on sigui.

Clara WEB.jpeg

Clara Berruezo

Biòloga ambiental, educadora ambiental i en construcció

De petita podia passar-me hores observant un camí de formigues o els capgrossos nedant en una bassa. Any rere any aquesta curiositat va anar creixent fins a descobrir que volia fer de la meva passió una professió. M’encanta aprendre de tot allò que tinc al meu voltant, observant, experimentant... Però sobretot, compartint!

Biòleg, naturalista i educador ambiental.

LauraG.JPG

Laura Guirado

Curiosa de mena i ambientòloga de formació

Des de que tinc ús de raó, recordo parar-me i observar el meu entorn, fixant-me en els petits detalls. A casa sempre m’han dit que l’etapa del “i perquè?” em va durar molt, ja de ben petita era ben curiosa. Aficionada a les orquídies i a la fauna i flora en general.

2013-10-10 08.28.50.jpg

Laia Solà

Biòloga, il·lustradora naturalista i educadora ambiental

M'encanta descobrir, experimentar i aprendre. Qualsevol moment es bo per fer una escapada, tant al mar com a la muntanya. A la natura hi estic com a casa i què millor que seguir descobrint la compartint tot el que m'apassiona.

IagoP_edited.jpg

Iago Pérez

Llicenciat en Biologia

M’encanten els rius, les basses, els tolls i tota la vida que es mou dins seu. Els amfibis són la meva gran passió. Crec que transmetre la gran riquesa dels ecosistemes aquàtics és una de les meves grans missions a la vida.

foto voltors 2.jpg

Carla Juvinyà

Biòloga, especialitzada en restauració i gestió del medi natural

M'apassiona caminar per la natura, amb una motxilla ben carregada de guies de camp i prismàtics, per descobrir què hi ha més enllà d'on m'arriba la vista. Vaig decidir fer-me biòloga per deixar un món una mica millor.

NeusBague.jpg

Neus Bagué

Geògrafa, especialitzada en conservació de la natura i cartografia

M'agrada treballar a l'aire lliure i tinc la sort de fer-ho a la muntanya, conservant ecosistemes aquàtics a molta alçada. M'apassiona la natura, la fauna salvatge i l'esport d'aventura. Preservar el món natural significa preservar un enorme sac de coneixement, bellesa i vida.

IMG-20200524-WA0030.jpg

Guillem Saguer

Biòleg ambiental, il·lustrador naturalista i motivat de la natura en general

De ben petit ja corria pels boscos i les rieres gironines empaitant bestioles. Ara, uns anys més tard, segueixo destinant el meu temps lliure a buscar ocells, granotes, serps o orquídies. M’apassiona la natura que m’envolta i donar-la a conèixer.

Júlia Gené 2.jpg

Júlia Gené

Ambientòloga, defensora del territori i educadora ambiental en formació

La defensa del territori i l'educació ambiental són la meva passió. Una combinació perfecta entre treball d'oficina i de camp, una combinació perfecta entre natura i lluita. I que millor, que lluitar que ensenyant a estimar-la i protegir-la? Com bé deia Nelson Mandela, "L'educació és l'eina més poderosa per canviar el món". I que millor que poder-lo canviar mentre es gaudeix, s'educa i sobretot, s'aprèn?

Col·laboradors  i  Col·laboradores

mercè.jpg

Mercè Rovira

WhatsApp Image 2023-12-11 at 16.10.25.jpeg

Maria Quintana

Pau WEB.jpeg

Pau Ortega

Gisela Espigule_sorellona_edited.jpg

Gisela Espigulé

Aina Atcher_edited.jpg

Aina Atcher

Cinta Forcada Masoliver.jpeg

Cinta Forcada

HP.jpg

Hector Pérez

QuimCarol.jpg

Quim Carol

DSCN3925 copy.JPG

Miguel Angel Fuentes

P1010518.JPG

Víctor Portillo

Paula Granyer_edited.jpg

Paula Granyer

Art Beltran_edited.jpg

Art Beltran

Júlia Martínez.jpg

Julia Martínez

lua.jpg

Lua Piera

BetDalmau.jpeg

Bet Dalmau

wetland.jpg

Naua Rodrigo

P5120359.JPG

Junca Alberdi

HelenaRiosSorellona.jpg

Helena Ríos

Pau%20Casas_edited.jpg

Pau Casas

Kire e Irene La Pola.jpg

Irene González

carme.jpg

Carme Romagosa

DSC02338_edited.jpg

Guillem Llenas

Foto Afra 2.jpg

Afra Boix

Captura de pantalla 2020-11-24 a les 16.51.08.png

Eudald Vicens

Foto riu Ter_edited.jpg

Aram Pou

Mireia Catala.jpg

Mireia Català

Claudia Pla-Narbona.JPG

Clàudia Pla-Narvona

bottom of page