Voluntariat ambiental

-Remulla't per la biodiversitat-

Remulla’t per la biodiversitat és un programa de voluntariat ambiental, que neix amb l’objectiu d’agrupar les diferents activitats que des de la Sorellona, algunes d'elles amb el suport d’altres entitats, s’estan realitzant amb la col·laboració de persones voluntàries.

Aquesta proposta convida a tots els públics a col·laborar i participar en aquestes tasques molt necessàries i també divertides, com extreure espècies exòtiques invasores de flora i fauna de rius i basses, fer tasques per a la conservació d'ecosistemes aquàtics, anellament d'aus, neteja de rius i censos d'espècies.

El programa ofereix activitats diverses en diferents espais naturals protegits de Catalunya, com el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter i al Parc Natural de l 'Alt Pirineu i Espai Natural Protegit de les Gavarres i altres espais fluvials i basses que formen part de la Xarxa Natura 2000, a la conca del riu Ter.

Les properes activitats són:

Extracció de nàiades exòtiques, Pals (Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix

Ter)

Més informació

29 setembre de 2019

Extracció Ludwigia Peploides del riu Onyar al seu pas per Girona

6 octubre 2019

Mostreig Picnic al riu Ter. Cens d'epècies de peixos, i invertebrats aquàtics (dins el programa de Tastets de Natura, de fires de Girona)

1 novembre de 2019

A l’agenda anirem actualitzant la informació per cada activitat.

Per participar a les activitats cal formalitzar la INSCRIPCIÓ

Més informació: voluntariat@sorellona.org

I a més a més, des de fa 3 anys, també participem en el programa d'activitats de voluntariat ambiental del Decathlon. 

Les activitats que proposem són jornades matinals per a millorar, recuperar, controlar i conservar diferents ecosistemes propers.

Totes les propostes per passar-ho bé amb família, amics, o companys de feina, que ens aporten millor qualitat de vida a nosaltres i al nostre entorn i són molt i molt necessàries! Podeu veure les diferents iniciatives a l'agenda i fer la inscripció gratuïta!

Amb la col·laboració de: