top of page

Voluntariat ambiental

-Remulla't per la biodiversitat-

IMG_1744.JPG

Remulla’t per la biodiversitat és un programa de voluntariat ambiental, que neix amb l’objectiu d’agrupar les diferents activitats que des de la Sorellona, algunes d'elles amb el suport d’altres entitats, s’estan realitzant amb la col·laboració de persones voluntàries.

Aquesta proposta convida a tots els públics a col·laborar i participar en aquestes tasques molt necessàries i també divertides, com extreure espècies exòtiques invasores de flora i fauna de rius i basses, fer tasques per a la conservació d'ecosistemes aquàtics, anellament d'aus, neteja de rius i censos d'espècies.

El programa ofereix activitats diverses en diferents espais naturals protegits de Catalunya, com el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter i al Parc Natural de l 'Alt Pirineu i Espai Natural Protegit de les Gavarres i altres espais fluvials i basses que formen part de la Xarxa Natura 2000, a la conca del riu Ter.

IMG_20190915_114122_127.jpg

- Projecte escanyagats -

IMG_20190914_111340_379.jpg

El programa d’activitats de voluntariat del Projecte Escanyagats, presenta activitats de tot tipus: Millora d'hàbitats aquàtics, formacions per aprendre a utilizar App’s de ciència ciutadana que ajuden a valorar l’estat de conservació de rieres i basses, neteja de l'entorn natural, xerrades divulgatives i sortides per conèixer les rieres mediterrànies i els peixos que hi viuen. Anima’t a actuar en favor de la natura i a conèixer més la fauna aquàtica i els seus hàbitats!

- voluntariat decathlon -

DSC06496.JPG

I a més a més, des del 2017, també participem en el programa d'activitats de voluntariat ambiental del Decathlon. 

Les activitats que proposem són jornades matinals per a millorar, recuperar, controlar i conservar diferents ecosistemes propers.

Totes les propostes per passar-ho bé amb família, amics, o companys de feina, que ens aporten millor qualitat de vida a nosaltres i al nostre entorn i són molt i molt necessàries! 

Tarda 1.JPG
IMG_20180916_130702.jpg

A l’agenda anirem actualitzant la informació de les activitats.

Més informació: voluntariat@sorellona.org

Amb la col·laboració de:

Diputacio Girona.jpg
andrena.png
MITECO+FB_color_sin-bandera.jpg
decathlon.png
PNAP.jpg
Logo Consorci del Ter_edited.png
Consorci Gavarres.jpg
logo parc natural PNMMBT_2T_RGB.jpg
libera-logo-principal-700.png
bottom of page