top of page

tresors de la pesca artesanal

Tresors Logo.png

El projecte "Tresors de la pesca artesanal" neix amb la voluntat de donar a conèixer la importància dels ecosistemes marins i les problemàtiques ambientals associades, però sobre tot vol posar en valor la pesca artesanal i acostar la vida i la feina dels pescadors d'arts menors a la població resident i visitant de la Costa Brava.

EN QUÈ CONSISTEIX?

Aquest és un projecte innovador i original el qual consta d'un material didàctic, divulgatiu i interactiu basat en el joc. Està format per 12 plafons que tracten de forma transversal continguts relacionals amb la pesca artesanal, els ecosistemes marins, les problemàtiques ambientals i les figures de protecció i gestió presents a la Costa Brava. Amb els "Tresors de la pesca artesanal" coneixereu històries i anècdotes de la vida dels pescadors artesanals, la seva relació amb el mar i les espècies que pesquen.

A QUI VA DIRIGIT?

 

A famílies, entitats locals, centres educatius, grups de lleure, empreses i administracions amb interès per conèixer i descobrir el fascinant i desconegut món dels pescadors artesanals, així com els valors naturals i culturals de les nostres costes.

MATERIAL DIDACTIC

LOGO PB.png

ELS  NOSTRES SOCIS

Segueix-nos!

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

El projecte "Tresors de la pesca artesanal" és una operació cofinançada pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca

2.LogoGENCAT_Agricultura.jpg
1.Logo_FEMP.jpg
5.Logo_GALPCostaBrava.jpg
bottom of page