top of page

EL PLANTER DE LA SORELLONA

L’any 2017 iniciem el projecte "El Planter de la Sorellona", fruit de la demanda, per part de joves de 16 a 29 anys, alguns vinculats a l’entitat a través de voluntariat ambiental i activitats de lleure, de continuar formant-se i promovent els valors i l’ideari de l’entitat un cop acabades les activitats a les quals formaven part puntualment.

IMG_20210414_101450_2.jpg
IMG_8061.JPG

El 2019, el projecte evoluciona i engeguem el "Sembrant el planter", seguint amb l’objectiu de formar joves col·laboradors/es amb la nostra entitat, s’afegeixen joves de diferents agrupaments escoltes i entitats de lleure, amb la voluntat de formar-se, descobrir la biodiversitat del nostre entorn proper i conèixer els reptes socioambientals que hem d’afrontar com a societat, per tal de traspassar-ho als infants i fomentar els valors naturalistes dins les seves associacions.

L'any 2022, volem seguir reforçant el projecte, per anar-lo consolidant a poc a poc, i ens marquem diferents eixos de treball, en base als que teníem establerts pel 2020 i el 2021.

Ens basarem en:

1. Oferir formació i trobades d’intercanvi al grup estable del Planter.

2. Reunir i formar més joves i arribar a altres associacions.

3. Oferir formacions i/o assessorament a les associacions que ho sol·licitin.

4. Cooperar amb les entitats i fomentar la relació entre elles.

Si voleu rebre més informació, esteu interessats en realitzar una formació o jornada, o teniu ganes de fer un intercanvi ens podeu escriure a: voluntariat@sorellona.org

bottom of page