Casals de natura

aprenem a la natura, sobre natura i de natura, t'apuntes??

June 06, 2018

Cansat de fer castells de sorra tot el sol a la platja? ja has buscat i rebuscat totes les pedres boniques del fons del mar? Aquest juliol, no t'avorreixis sota el para-sol! i vine a viure el.... CASAL VIU EL MAR!

Un Casal ubicat en un entorn únic del Cap de Creus, el Mas Caials. Cada setmana farem tallers, sortides, jocs i moltes sorpreses més perquè a més de passar-t'ho bé aprenguis un munt de coses relacionades amb el mar.

T'ho perdràs?

Al casal VIU EL MAR, els nens i nenes tindran la possibilitat de jugar, ballar, experimentar amb diferents materials i de conèixer la biodiversitat d’animals, algues i plantes que s’amaguen a l’entorn més proper.

Període d'inscripcions: fins el 15 de juny

Edats; de 3 a 12 anys.

Cartell

Preinscripció

Casal "Viu l'estiu" a Agullana. juliol 2019

Casal de natura i cultura popular al municipi d'Agullana.

 

A través d'un personatge fantàstic amagat el bosc descobrirem els racons més amagats del poble i els seus voltants.

Inscripcions a partir del dia 18 de maig a l'ajuntament d'Agullana.

Reunió informativa el dia 3 de maig a les 19:30 a la Sala polivalent.

Servei de menjador (inscripció a l'ajuntament) o possibilitat del servei de carmanyola.

Més informació a info@sorellona.org

Formulari de pre-inscripció

Casal Natura Urbana. Juliol 2018. Girona

July 01, 2018

Casal de Natura al barri de Sant Ponç de Girona.

 

El casal Natura Urbana de Sant Ponç ofereix el lleure relacionat amb la natura com a eix central en la dinamització d’activitats. L'objectiu del casal és donar a conèixer i respectar l’entorn natural del centre de Girona. Es realitzaran activitats educatives i lúdiques a l’exterior i en contacte amb el medi natural per apropar la realitat de la flora, la fauna i el patrimoni natural urbà als participants. Es realitzarà una excursió fora de la ciutat per tal de conèixer un espai natural protegit. Un dia a la setmana s'anirà a la piscina.

Al Casal de Natura urbana viuràs experiències innolvidables, aprendràs tot jugant a reconèixer peixos, ocells, arbres, i tot el que sigui viu i ens creii curiositat!

Casal per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Informació i inscripcions a PROGRAMA DE VACANCES

Casal Joves naturalistes. Juliol 2018. Girona

July 01, 2018

El casal de joves naturalistes és un casal de lleure en el qual es realitzaran activitats educatives i lúdiques en contacte amb el medi natural. Els joves seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

Es fomentarà l’esperit d’investigació i l'interès per descobrir i gaudir de la gran riquesa natural i de la biodiversitat de Girona i del Gironès. Es faran dues excursions de tot un dia.Un dia a la setmana s'anirà a la piscina.

Al Casal Joves naturalistes viuràs experiències innolvidables, aprendràs tot jugant a reconèixer peixos, ocells, arbres, i tot el que sigui viu i ens creii curiositat!

Casal per a joves de 13 a 16 anys.

Informació i inscripcions a PROGRAMA DE VACANCES

Casal Natura i Art. Juliol 2018. Girona

July 01, 2018

El casal naturalista Natura i Art centra les seves activitats en el món de la natura. El casal té l’objectiu de donar a conèixer, respectar i gaudir de l’entorn natural de la ciutat de Girona. Es potenciarà la formació i la cohesió entre els infants a través de les activitats.

Es donaran a conèixer els ecosistemes fluvials i els recursos educatius, artístics i naturals que ofereixen els quatre rius de la ciutat i el seu entorn. També es potenciarà el vessant artístic dels infants a partir de l’observació i la manipulació de la natura com a punt d’inspiració. Es farà una excursió a fora de Girona durant tot un dia.Un dia a la setmana s'anirà a la piscina.

 

Al Casal Natura i Art viuràs experiències innolvidables, aprendràs tot jugant a reconèixer peixos, ocells, arbres, i tot el que sigui viu i ens creii curiositat!

Casal per a nens i nenes de 4 a 12 anys.

Informació i inscripcions a PROGRAMA DE VACANCES

Please reload