Amb el suport de:

Casals de natura

aprenem a la natura, sobre natura i de natura, t'apuntes??

June 28, 2020

Esplai de Talarn, estiu 2020

Del 29 de juny al 4 de setembre, de dilluns a divendres, de 8:45h a 14h

Places limitades.

Per realitzar l'activitat es requereix un mínim de 20 participants.

Preu: 56,00 € per setmana. Les famílies empadronades al municipi de Talarn tindran un 20% de descompte, (preu: 44,80 € per setmana).

Degut a les mesures que s’han d’aplicar per tal de complir amb el protocol establert pel PROCICAT, hem hagut de reduir el nombre d’inscripcions i augmentar les ràtios d’educadors/es.

El casal es realitzarà a la sala polivalent de l’ajuntament i a l’edifici de l’escola.

Les activitats es realitzaran majoritàriament a l’aire lliure.

MÉS INFORMACIÓ

Casal "Viu l'estiu" a Agullana. juliol 2019

Casal de natura i cultura popular al municipi d'Agullana.

 

A través d'un personatge fantàstic amagat el bosc descobrirem els racons més amagats del poble i els seus voltants.

Inscripcions a partir del dia 18 de maig a l'ajuntament d'Agullana.

Reunió informativa el dia 3 de maig a les 19:30 a la Sala polivalent.

Servei de menjador (inscripció a l'ajuntament) o possibilitat del servei de carmanyola.

Més informació a info@sorellona.org

Formulari de pre-inscripció

Casal Natura Urbana. Juliol 2018. Girona

July 01, 2018

Casal de Natura al barri de Sant Ponç de Girona.

 

El casal Natura Urbana de Sant Ponç ofereix el lleure relacionat amb la natura com a eix central en la dinamització d’activitats. L'objectiu del casal és donar a conèixer i respectar l’entorn natural del centre de Girona. Es realitzaran activitats educatives i lúdiques a l’exterior i en contacte amb el medi natural per apropar la realitat de la flora, la fauna i el patrimoni natural urbà als participants. Es realitzarà una excursió fora de la ciutat per tal de conèixer un espai natural protegit. Un dia a la setmana s'anirà a la piscina.

Al Casal de Natura urbana viuràs experiències innolvidables, aprendràs tot jugant a reconèixer peixos, ocells, arbres, i tot el que sigui viu i ens creii curiositat!

Casal per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Informació i inscripcions a PROGRAMA DE VACANCES

Casal Joves naturalistes. Juliol 2018. Girona

July 01, 2018

El casal de joves naturalistes és un casal de lleure en el qual es realitzaran activitats educatives i lúdiques en contacte amb el medi natural. Els joves seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

Es fomentarà l’esperit d’investigació i l'interès per descobrir i gaudir de la gran riquesa natural i de la biodiversitat de Girona i del Gironès. Es faran dues excursions de tot un dia.Un dia a la setmana s'anirà a la piscina.

Al Casal Joves naturalistes viuràs experiències innolvidables, aprendràs tot jugant a reconèixer peixos, ocells, arbres, i tot el que sigui viu i ens creii curiositat!

Casal per a joves de 13 a 16 anys.

Informació i inscripcions a PROGRAMA DE VACANCES

Casal Natura i Art. Juliol 2018. Girona

July 01, 2018

El casal naturalista Natura i Art centra les seves activitats en el món de la natura. El casal té l’objectiu de donar a conèixer, respectar i gaudir de l’entorn natural de la ciutat de Girona. Es potenciarà la formació i la cohesió entre els infants a través de les activitats.

Es donaran a conèixer els ecosistemes fluvials i els recursos educatius, artístics i naturals que ofereixen els quatre rius de la ciutat i el seu entorn. També es potenciarà el vessant artístic dels infants a partir de l’observació i la manipulació de la natura com a punt d’inspiració. Es farà una excursió a fora de Girona durant tot un dia.Un dia a la setmana s'anirà a la piscina.

 

Al Casal Natura i Art viuràs experiències innolvidables, aprendràs tot jugant a reconèixer peixos, ocells, arbres, i tot el que sigui viu i ens creii curiositat!

Casal per a nens i nenes de 4 a 12 anys.

Informació i inscripcions a PROGRAMA DE VACANCES

Please reload