top of page

L'estiu ja s'ha acabat!!

Després d'uns mesos de silenci a la web, ja ens podem tornar a dedicar el nostre espai cibernètic... Des del mes de juny fins el mes de setembre més de 600 infants i joves de tot Catalunya han participat de les activitats que hem organitzat des de la Sorellona, casals, campaments i camps de treball. Han sigut uns mesos de molta activitat, noves amistats, molts descobriments, jocs, tallers, rutes i tantes i tantes anècdotes!! Des de la Sorellona volem agrair a totes les famílies que han confiat amb nosaltres deixant-nos el seu gran tresor, perquè junts creixéssim, aprenguéssim i sobretot ens divertíssim!! Però sobretot volem agrair a l’equip d’educadors que han treballat amb nosaltres perquè sense ells i elles la Sorellona no existiria. Ara és moment de fer balanç, per continuar treballant en l’estiu que vé i en

molts d’altres projctes que tenim engegats.

Esperem poder-vos retrobar ben aviat.

MOLTES GRÀCIES!

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page