Uns tritons pirinens molt artístics!!

Aquest estiu hem explorat nous racons de Catalunya, entre ells el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estanys de Sant Maurici! Després de 12 dies entre el Parc i Barruera, els TRions acabem els campaments amb moltes històries per recordar; pedregades, estanys plens de tritons, festa major i sobretot molt d'art!!!

Els remullats arriben a la seva fi...

Després de 10 dies de joc intens, hem aconseguit combatre les espècies exòtiques inavsores del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, no ha sigut fàcil però gràcies al joc cooperatiu i l'esforç de tot l'equip finalment les hem guanyat!!! Tornar a casa es fa estrany... trobarem a faltar les excursions en bicicleta, els bons dies i els jocs de nit, les estones observant ocells dins els aguaits i tantes altres coses... però sobretit trabarem a faltar els companys i companyes d'aventures.

Descobreix els Parcs naturals de l'Alt Pirineu i el Cadí Moixeró en format relaxa't!

Aquest estiu us oferim guiatges matinals de descoberta del Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Natural del Cadí Moixeró, inscriu-te el dia que més et convingui, pots venir sol, acompanyat en parella, amb família, amb amics..., i gaudeix d’una sortida matinal a Sant Joan de l’Erm o Bagà, un itinerari per despertar els sentits i gaudir d’un entorn plenament privilegiat! T’HI ESPEREM! Més informació sortides al Parc Natural de l'Alt Pirineu Més informació sortides al Parc Natural del Cadí Moixeró Inscripcions a: https://www.sorellona.org/educacio-ambiental-als-pn

ELS ROGERS 1 TORNEN A CASA AMB BRÀNQUIES...

Després de passar 12 dies descobrint els racons més inhòspits del Parc Natural de Cap de Creus, dormint en platges, capbussant-se al mar de dia i de nit, recorrent camins i antigues carrerades, tornem tots cap a casa havent compartit moltes vivències i emocions. Ens veiem l’any vinent peixets!

ELS SARDS HAN ESCRIT UNA HISTÒRIA

Un altre campament arriba a la seva fi... El grup de sards han creuat el Parc Natural de Cap de Creus per l’interior i per la costa, fent camí han tingut temps d’escriure la història d’una família. Una família que durant 15 dies ha explorat el mar i la terra, ha jugat, ha cantat, compartit i descobert el Parc Natural del Cap de Creus i avui, després que d'un comiat a on s'han escapat 4 llàgrimes galtes avall, ens separem per tornar a les nostres vides, però ja no sóm les mateixes persones, tornaem cap a casa més brutes, més morenetes, però sobretot amb mñes experoiència i unes amistats que ja no s'oblidaran mai més.

Acabem REmulladets 1

No ens podem creure que ja s'hagin acabat els campaments dels REmulladets 1... una setmana passa volant! Després d'una setmana intensa ajudant a la llúdria Lutra, tornem a casa amb moltes històries, noves amistats i sobretot ua mica més grans! Quines ganes de tornar a marxar de campaments!!!