top of page

OBERTES LES INSCRIPCIONS ALS CAMPAMENTS DE NATURA PER L'ESTIU 2017

Un any més la Sorellona hem preparat un estiu ple d'aventures, emocions i sobretot molta NATURA!!

Què es fa als campaments de la Sorellona?

Durant uns dies a més de fer amics, dormir en una tenda, fer jocs de nits, excursions a molts llocs i molts descobriments.... Però sobretot... observem, descobrim i manipulem la NATURA, sempre amb respecte

, fem campaments a/de/sobre la natura... a alguns dels espais naturals protegits de Catalunya, com són: Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, el Parc Natural de l'Alt Pirineu, el Parc Natural del Cap de Creus,... i molt més!! entra a la web dels campaments, i remena... tenim campaments pels que els agrada el mar, la muntaya, caminar, anar en bici, nedar, caminar a pas d'ase,... i quan t'ho hagis mira't bé... TRIA EL TEU CAMPAMENT!

www.campamentsorellona.org

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes