top of page

OBERTES LES INSCRIPCIONS ALS CAMPAMENTS DE NATURA PER L'ESTIU 2017

Un any més la Sorellona hem preparat un estiu ple d'aventures, emocions i sobretot molta NATURA!!

Què es fa als campaments de la Sorellona?

Durant uns dies a més de fer amics, dormir en una tenda, fer jocs de nits, excursions a molts llocs i molts descobriments.... Però sobretot... observem, descobrim i manipulem la NATURA, sempre amb respecte

, fem campaments a/de/sobre la natura... a alguns dels espais naturals protegits de Catalunya, com són: Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, el Parc Natural de l'Alt Pirineu, el Parc Natural del Cap de Creus,... i molt més!! entra a la web dels campaments, i remena... tenim campaments pels que els agrada el mar, la muntaya, caminar, anar en bici, nedar, caminar a pas d'ase,... i quan t'ho hagis mira't bé... TRIA EL TEU CAMPAMENT!

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page