top of page

Jornada de Voluntariat amb el Decathlon

El passat 15 de setembre, l’associació la Sorellona dins el programa de voluntariat de Decathlon, van dur a terme 4 activitats de voluntariat repartides per la zona nord-est de Catalunya, concretament a: Vic, Girona, Platja d’Aro i Figueres.

La participació va ser tot un èxit, amb 133 participants en total, això va permetre superar les expectatives sobre la feina a realitzar.

Amb les activitats proposades aconseguim reduir els impactes que generem a la natura com la contaminació, la presencia d’espècies invasores o la pèrdua d’habitat i posem el nostre granet de sorra per ajudar-la a recuperar l’equilibri. A Figueres es van extreure plantes invasores terrestres (carpobrotus edulis) al Far de S’Arnella al Parc Natural del Cap de Creus, a Girona es va extreure la planta invasora aquàtica (ludwigia peploides) i es va netejar la llera del riu Onyar, a Platja d’Aro es van extreure nàiades exòtiques dels recs a Pals dins el Parc Natural del Montgrí, Medes i Baix Ter i a Vic es van construir caixes nius i menjadores d’ocells per millorar la biodiversitat als diferents parcs de la ciutat.

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes