top of page

Voluntariat Tres Estanys

El dissabte 13 de juliol a les 8h del matí es va trobar al poble de Cerbi, el primer grup de voluntaris per pujar cap a Tres Estanys, a les Vall d'Àneu, comarca del Pallars Sobirà per realitzar una tasca de voluntariat. A les 10h ha pujat el segon grup. Un total de 16 voluntaris, 2 tècniques i 2 estudiants en pràctiques, van pujar fins als estanys per ajudar en la conservació i restauració de l'ecosistema.

Per pujar fins al punt on es realitzava la feina tècnica, van caminar dues hores, el passeig es va fer tranquil, doncs les vistes panoràmiques, el verd de les plantes i prats, els colors de les flors de muntanya i els sons de la fauna salvatge, van amenitzar la pujada.

L'objectiu de la jornada era col·laborar en un projecte de conservació d'un estany d'alta muntanya, on anys rere s'havien introduit espècies al·lòctones de peixos que causen danys a l'ecosistema i actualment s'està intentant recuperar l'hàbitat perquè les espècies autòctones no pateixin amenaces.

Durant la jornada es van organitzar grups de treball: un grup per treure trampes i fer el cens de les diferents espècies, un altre grup que s'encarregava d'anotar les dades, i un altre grup encarregat de les xarxes.

Per finalitzar la jornada es va fer un dinar compartit, i així també agafar forces per la baixada. Tothom va acabar cansat pero molt content per la tasca realitzada i amb ganes de repetir, ja que es creu que és una feina molt important per la conservació de la biodiversitat.

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page