top of page

Programa de voluntariat ambiental 2019

El programa de voluntariat ambiental que ofereix l'Associació La Sorellona, ​​proposa 13 noves activitats per a l'any 2019, començant el diumenge 10 de març i fins a novembre de 2019, realitzant activitats durant la primavera, l'estiu i fins a la tardor, pensades per a tots els públics.

Amb la col·laboració de la Fundació Biodiversitat, el programa ofereix activitats diverses en diferents espais naturals protegits de Catalunya, com el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter i al Parc Natural de l 'Alt Pirineu i Espai Natural Protegit de l'Estany de Banyoles i altres espais fluvials i basses que formen part de la Xarxa Natura 2000, a la conca del riu Ter.

Aquesta proposta convida a tots els públics a col·laborar i participar en aquestes tasques molt necessàries i també divertides, com extreure espècies exòtiques invasores de flora i fauna de rius i basses, fer tasques per a la conservació d'ecosistemes aquàtics, anellament d'aus, neteja de rius i censos d'espècies.

La primera jornada de l'any es realitzarà a la finca en custòdia de Mas Ascarnó, a Caldes de Malavella, on ja s'han realitzat altres activitats de voluntariat, amb públic familiar i també amb un institut de secundària de la població. El dia 10 de març ens trobarem de nou a Caldes per plantar més arbustos al voltant de la bassa principal creada durant l'any 2018. Esperem comptar amb els voluntaris assidus a Caldes i amb nous voluntaris que tinguin ganes d'aportar la seva col·laboració a aquest projecte de recuperació d'ecosistemes aquàtics.

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page