top of page

FEINA FETA, NATURA AGRAÏDA!

Dissabte 26 de gener, dia mundial de l'educació ambiental, es va realitzar una jornada a la bassa de Mas Ascarnó, a Caldes de Malavella. Una jornada que per una banda pretenia donar a conèixer la importància de les basses temporals per a potenciar la biodiversitat en espais naturals però per altra, una actuació per a fer d'aquest món un món millor per a que tothom pugui viure. Perquè entenem que l'educació ambiental ha de ser una educació orientada a l'acció!

Aquí us deixem la crònica realitzada per a Iago Pérez, tècnic de la Sorellona:

La jornada de dissabte va ser tot un èxit, tant a nivell de participació (19 persones) com a nivell de resultats assolits. Vàrem aconseguir els 3 objectius que ens vàrem marcar a l’inci: excavar una bassa, plantar 4 arbusts i arrencar molta Conyza, la planta invasora.

Des de la Sorellona volem dir-vos que estem molt contents pel recolzament i motivació que vàreu mostrar a la jornada tots/es els/les assistents. En especial agraïr a totes les persones que sou assidues aquest tipus d'activitat.

També agraïm el recolzament econòmic de la Fundació Andrena i el proyecto LIBERA. Amb la seva aportació també estan fent possible la recuperació de la finca. Moltes gràcies!

Esperem que, a més d’actuar en favor de la natura, hagueu gaudit de l’activitat tot aprenent i creant més consciència ambiental. Pengem 3 fotos de com era la zona de la nova bassa temporal al 2018, fotos de quan es va inundar la zona abans de fer la bassa i fotos de l’activitat de dissabte, amb la nova bassa creada. Ara només faltarà afegir una capa d’argila i compactar perquè no filtri l’aigua que hi arribi.

Repetim, moltes gràcies per participar i ens veiem a properes activitats!

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page