top of page

Quina bona pesca!!!

Aquest taller ens va permetre participar en una part de la jornada de feina que na Blanca y en Sergio, tècnics de Sorelló, estan fent a s'Albufera per a avaluar l'efectivitat de la pesca elèctrica per al control de carpes i, d'altra banda, per establir com és la comunitat de peixos tant a s'Albufera com a s'Albufereta.

Ens vam ajuntar una trentena de persones de diferents edats, però amb les mateixes ganes i curiositat per saber com s'estudien els peixos i conèixer les espècies que habiten les aigües de la Reserva Natural.

Al llarg del matí vàrem revisar diversos tipus de trampes per a peixos col·locades unes hores abans pels tècnics de Sorelló. En elles es van trobar llises de diferents tamany de l'espècie "Liza ramata", alguna anguila "Anguila anguila", moltíssimes gambúsies "Gambusia holbrooki" i també uns quants crancs de platja "Carcinus aestuarii".

A l'últim tram del matí, vàrem poder veure i participar de la tècnica de la pesca elèctrica, gràcies a la qual vàrem agafar també moixons "Atherina boyeri", a més d'alguns invertebrats com una larva de libèl·lula de l'espècie "Cocrothemys erythraea", escarabats d'aigua, un identificat com a "Colymbetes fuscus", i altres per confirmar.

Va ser una matí molt entretingut i en molt bona companyia. Esperem poder repetir!!!

Gràcies a les companyes de la Sorellona, que organitzaven aquesta jornada amb el suport del TAIB i de la RN de s'Albufereta, així com als tècnics de Sorelló per compartir els seus coneixements!

Les fotos més guapes són de na Cati Artigues.

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page