top of page

Caminada a les basses sota la pluja

Tot i la pluja, una vintena de persones van assistir diumenge 7 d'octubre a la caminada verda en motiu de la fira de l'aigua celebrada a Caldes de Malavella. La temàtica de la sortida va ser la fauna aquàtica i va estar guiada per un tècnic de la Sorellona. Vàrem poder observar fauna aquàtica exòtica com les tortugues, la gambúsia i el cranc, i es va aprofitar per explicar les problemàtiques que generen aquests animals al•loctons i el procés de recuperació de la bassa de Can Rufí.

Moltes gràcies a tots els assistents i a l'ajuntament de Caldes de Malavella!

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page