top of page

Comencem el programa de Voluntariat ambiental de la tardor 2018.

Des de dissabte i fins el final de novembre, us convidem a participar en alguna de les jornades de voluntariat que organitzem des de la Sorellona, amb el finançament de la Fundación Biodiversidad, durant aquesta tardor.

Les activitats que proposem són jornades matinals per a millorar, recuperar, controlar i conservar diferents ecosistemes de les terres gironines. Són propostes per passar-ho bé amb família, amics, companys de feina o parella, que ens aporten millor qualitat de vida a nosaltres i al nostre entorn i són molt i molt necessàries!

Així que no us ho rumieu més i apunteu-vos a alguna de les nostres activitats, i recordeu "Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món" (proverbi africà).

Inscripcions i més informació: