top of page

Activitats Setmana de la Natura

El cap de setmana 26 i 27 de maig, coincidint amb la Setmana de la Natura 2018, la Sorellona hem organitzat 2 activitats de voluntariat ambiental.

Dissabte 26 de maig; REcuperem la bassa de Can Rufí! Aprendrem a diferenciar les tortugues exòtiques de les autòctones en un matinal d'observació, captura i identificació d'aquests animals. També plantarem vegetació aquàtica a la bassa, que servirà de refugi pels amfibis i altra fauna com libèl·lules i invertebrats aquàtics.

Més informació: http://setmananatura.cat/2018/activitat/recuperem-la-bassa-de-can-rufi/

Diumenge 27 de maig; Combatent les espècies invasores al Parc Natural de Cap de Creus. Arrenquem l'ungla de gat que colonitza la zona que envolta el far de s'Arnella entre Port de la Selva i Llançà. Amb l'extracció d'aquestes plantes suculentes afavorim que les espècies autòctones puguin guanyar terreny en aquesta zona del Parc Natural de Cap de Creus.

Més informació: http://setmananatura.cat/2018/activitat/combatent-les-especies-invasores-al-parc-natural-de-cap-de-creus/

Us esperem!!


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page