top of page

Activitats Setmana de la Natura

El cap de setmana 26 i 27 de maig, coincidint amb la Setmana de la Natura 2018, la Sorellona hem organitzat 2 activitats de voluntariat ambiental.

Dissabte 26 de maig; REcuperem la bassa de Can Rufí! Aprendrem a diferenciar les tortugues exòtiques de les autòctones en un matinal d'observació, captura i identificació d'aquests animals. També plantarem vegetació aquàtica a la bassa, que servirà de refugi pels amfibis i altra fauna com libèl·lules i invertebrats aquàtics.

Diumenge 27 de maig; Combatent les espècies invasores al Parc Natural de Cap de Creus. Arrenquem l'ungla de gat que colonitza la zona que envolta el far de s'Arnella entre Port de la Selva i Llançà. Amb l'extracció d'aquestes plantes suculentes afavorim que les espècies autòctones puguin guanyar terreny en aquesta zona del Parc Natural de Cap de Creus.

Us esperem!!


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page