Pel nostre riu Onyar, ben net i polit!

El dissabte 17 de març, l'Associació La Sorellona va participar a la iniciativa 1m2 pels rius, embassaments i pantans del projecte Libera. El projecte de ciència ciutadana va consistir en fer una caracterització de residus de la llera i el riu Onyar, per poder realitzar l'estudi i recopilar les dades, es va fer un transsecte de 100m*6m, es van recollir tots els residus i es van separar per fraccions, en total es van recollir: 3 kg de plàstics 0,5 kg de paper i cartró 1 kg de vidre 11 kg de rebuig 4,1 kg de voluminosos A la jornada hi va participar l'equip tècnic de La Sorellona, i alguns joves voluntaris de l'Agrupació escolta Sant Narcís de Girona. Moltes gràcies a tots! Podeu trobar més informació a la web: www.proyectolibera.org

Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes