top of page

Recuperem la bassa de Can Rufí!

L'octubre passat l'Associació la Sorellona i la Fundació Andrena vam firmar un acord per a arreglar la Bassa de Can Rufí a Caldes de Malavella.

Després d'uns mesos de treballar-hi, la setmana que vé finalment vindrà una màquina que ens ajudarà a treure tot el llot que hi ha al fons. Llavors començarà la nostra feina; treure totes les gambússies que hi ha a la bassa i acondicionar-la perquè tortugues, amfibis, ocells i ratpenats torni a la bassa.

Per aquest motiu organitzem una jornada de voluntariat ambiental pl proper dia 10 de març, a on entre totes ajudarem a netejarel fons de la bassa i a preparar caixes niu perquè poc a poc aquesta bassa recuperi la biodiversitat que li pertoca.

Ens hi ajudes?

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes