top of page

Recuperem la bassa de Can Rufí!

L'octubre passat l'Associació la Sorellona i la Fundació Andrena vam firmar un acord per a arreglar la Bassa de Can Rufí a Caldes de Malavella.

Després d'uns mesos de treballar-hi, la setmana que vé finalment vindrà una màquina que ens ajudarà a treure tot el llot que hi ha al fons. Llavors començarà la nostra feina; treure totes les gambússies que hi ha a la bassa i acondicionar-la perquè tortugues, amfibis, ocells i ratpenats torni a la bassa.

Per aquest motiu organitzem una jornada de voluntariat ambiental pl proper dia 10 de març, a on entre totes ajudarem a netejarel fons de la bassa i a preparar caixes niu perquè poc a poc aquesta bassa recuperi la biodiversitat que li pertoca.

Ens hi ajudes?

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page