El planter de la Sorellona


Ja està en marxa el Planter de la Sorellona, un projecte engegat aquesta tardor amb l'objectiu de crear un grup de joves de 18 a 29 anys amb interès per a la biodiversitat i temes ambientalistes. Part del grup de joves són persones vinculades amb la Sorellona a través de voluntariat ambiental i activitats de lleure amb ganes de continuar formant-se i promovent els valors i l’ideari de l’entitat un cop acabades les activitats a les que han participat. El programa consta de 3 matinals de formació per l'entorn proper a la ciutat de Girona, per descobrir la biodiversitat de l'entorn natural i urbà i conèixer metodologies i dinàmiques per realitzar activitats educatives amb diferents tipologies de grups. La formació s'acaba amb una sessió pràctica, desenvolupant un programa educatiu amb un grup de nens i nenes o joves, que es realitzarà el proper dissabte 16 de desembre en col·laboració amb el CAU de Joan Pons.

Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes