top of page

El planter de la Sorellona


Ja està en marxa el Planter de la Sorellona, un projecte engegat aquesta tardor amb l'objectiu de crear un grup de joves de 18 a 29 anys amb interès per a la biodiversitat i temes ambientalistes. Part del grup de joves són persones vinculades amb la Sorellona a través de voluntariat ambiental i activitats de lleure amb ganes de continuar formant-se i promovent els valors i l’ideari de l’entitat un cop acabades les activitats a les que han participat. El programa consta de 3 matinals de formació per l'entorn proper a la ciutat de Girona, per descobrir la biodiversitat de l'entorn natural i urbà i conèixer metodologies i dinàmiques per realitzar activitats educatives amb diferents tipologies de grups. La formació s'acaba amb una sessió pràctica, desenvolupant un programa educatiu amb un grup de nens i nenes o joves, que es realitzarà el proper dissabte 16 de desembre en col·laboració amb el CAU de Joan Pons.

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page