Els remullats arriben a la seva fi...

Després de 10 dies de joc intens, hem aconseguit combatre les espècies exòtiques inavsores del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, no ha sigut fàcil però gràcies al joc cooperatiu i l'esforç de tot l'equip finalment les hem guanyat!!!

 

Tornar a casa es fa estrany... trobarem a faltar les excursions en bicicleta, els bons dies i els jocs de nit, les estones observant ocells dins els aguaits i tantes altres coses... però sobretit trabarem a faltar els companys i companyes d'aventures.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square