Emparca’t és un projecte que es basa en la descoberta dels valors naturals, socials i econòmics del territori que comprèn el Parc.

Aquest projecte va agafant forma a partir de diferents línies d’actuació de l’entitat, totes elles enfocades a promoure el respecte, el coneixement i l’apoderament de la població local vers el territori.

Les actuacions que s’emmarquen dins el projecte són les pròpies de l’entitat, l’educació no formal, el voluntariat ambiental i l’educació formal, però en aquest cas centrades en l’àmbit del PN dels Aiguamolls de l’Empordà, el PN del Cap de Creus, PN del Cadí i Moixeró i Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Les línies d’actuació del projecte són les següents:

  • Campaments de natura per a infants i joves

  • Camps de treball per a joves.

  • Voluntariat ambiental.

  • Activitats familiars de descoberta de l’entorn.

EMPARCA'T al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà

El material pedagògic EMPARCA’T, és una proposta educativa que promou la divulgació i l’aprenentatge dels valors naturals i social del Parc Natural.

Consta de 8 plafons expositius que són plegables i transportables. Aquests plafons són interactius, de manera que la informació de cada un es completa amb la interacció del grup que vol realitzar la proposta educativa.

En el següent document trobareu l'explicació de com utilitzar el material.

Exposició

Targetes

Please reload