top of page

LA SORELLONA S’ADHEREIX A LA CAMPANYA “STOP COMERÇ INVASORES”


La Sorellona ens hem adherit a la campanya “STOP COMERÇ INVASORES” impulsada pel projecte LIFE Invasaqua, del qual en som col·laboradores.


Les ventes online han augmentat exponencialment en les últimes dècades, així com el comerç electrònic d’espècies exòtiques de fauna i flora. Moltes d’aquestes espècies, tot i que no estan llistades en catàlegs ni normatives, tenen un potencial invasor que pot generar impactes sobre el medi ambient i la biodiversitat, els sectors econòmics i la salut humana. A més a més, tot i que és il·legal, encara és possible trobar espècies exòtiques invasores a la venda en certs mercats electrònics. Tot això fa palesa la necessitat de desenvolupar eines que ajudin a prevenir l’arribada d’espècies exòtiques invasores a través del comerç electrònic.


La campanya “Stop Comerç Invasores” pretén fer arribar les recomanacions i bones pràctiques elaborades en el marc del projecte LIFE INVASAQUA sobre la compra-venda d’espècies exòtiques invasores, perquè ajudin a minimitzar els riscos del comerç electrònic com a mitjans d’introducció de flora i fauna invasores.


En aquest enllaç us podeu descarregar el codi de conducta i altres materials associats a la campanya, així com informació sobre el projecte:Des de La Sorellona us anirem informant d’activitats i materials relacionats amb les espècies exòtiques invasores.


Opmerkingen


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page