top of page

Conservació de basses a Mas Ascarnó

El diumenge 24 de març es va realitzar la primera acitivtat del Programa de Voluntariat. La jornada estava prevista pel passat diumenge 10 de març, pero es va canviar per no coincidir amb la botineteja que organitza el Club Excursionista de Caldes, que consisteix en una jornada matinal de neteja dels entorns naturals de Caldes.

El grup de voluntaris ens vam trobar a l'estació de trens de Caldes, alguns voluntaris ja havien participat en altres activitats de voluntariat previes.

La proposta va consisitir en plantar arbustos entorn la bassa creada a la finca de Mas Ascarnó, amb la que l'Associació té una Acord de Custòdia i ja si han realitzat altres activitats pel seu manteniment amb finançament extern.

Es van plantar 20 arbust, la feina va ser complicada ja que el terra estava molt sec, al fer molts dies que no plovia a la zona. Amb la màquina per fer forats a la terra, el pic i les ganes de treballar dels voluntaris es va aconseguir.

També es van regar tots els arbustos plantats a la tardor i es van crear refugis naturals amb vegetació del bosc.

Aquesta finca ja s'havia realitzat una altra activitat de voluntariat a la tardor de 2018 amb alguns voluntaris residents a Caldes que han seguit l'evolució de les basses i tenen ganes de seguir col·laborant amb el projecte.

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page