top of page

PER FIRES DE SANT NARCÍS, TASTETS DE NATURA A LES RIBES DE TER

El dia 1 de novembre, en el Marc de Fires de Sant Narcís de Girona, des de la Sorellona es va organitzar la 5a edició de Tastets de Natura; una jornada destinada a apropar l’entorn natural de les Ribes del Ter a totes aquelles persones encuriosides per la natura.

Ens vam trobar a les 10h del matí amb les persones que tenien ganes d participar en aquesta jornada. Mentre anaven arribant s’anaven formant grups d’aproximament 10 persones, els quals anaven rotant entre les 3 activitats que es feien; anellament científic d’ocells, observació d’artròpodes i mostreig de peixos.

L’activitat de mostreig de peixos, es feia mitjançant una pesca elèctrica amb l’ajuda d’un tècnic de la Sorellona, el qual portava tot l’equip de pesca elèctrica. Als i les participants se’ls hi van repartir botes i salabrets. Al llarg de la jornada es van pescar diferents espècies exòtiques com gambúsies (Gambusia holbrooki), crancs de riu americans (Procambarus clarkii) i misgurns (Misgurnus anguillicaudatus); també es van pescar espècies autòctones com anguiles (Anguilla anguilla), espinosos (Gasterosteus aculeatus) i barbs de muntanya (Barbus meridionalis).

Al final de la jornada els i les participants estaven agraïts d’haver-hi participat i dels coneixements que s’enduien a casa.

pesca elèctrica al riu Ter

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page