Jornada de Voluntariat amb el Decathlon

El passat 15 de setembre, l’associació la Sorellona dins el programa de voluntariat de Decathlon, van dur a terme 4 activitats de voluntariat repartides per la zona nord-est de Catalunya, concretament a: Vic, Girona, Platja d’Aro i Figueres.

 

La participació va ser tot un èxit, amb 133 participants en total, això va permetre superar les expectatives sobre la feina a realitzar.

 

Amb les activitats proposades aconseguim reduir els impactes que generem a la natura com la contaminació, la presencia d’espècies invasores o la pèrdua d’habitat i posem el nostre granet de sorra per ajudar-la a recuperar l’equilibri. A Figueres es van extreure plantes invasores terrestres (carpobrotus edulis) al Far de S’Arnella al Parc Natural del Cap de Creus, a Girona es va extreure la planta invasora aquàtica (ludwigia peploides) i es va netejar la llera del riu Onyar, a Platja d’Aro es van extreure nàiades exòtiques dels recs a Pals dins el Parc Natural del Montgrí, Medes i Baix Ter i a Vic es van construir caixes nius i menjadores d’ocells per millorar la biodiversitat als diferents parcs de la ciutat.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square