top of page

Pla Estratègic d'Educació i Voluntariat Ambiental al PNAP i al PNCM


.


Des de fa uns mesos el Parc Natural de l'Alt Pirineu i el Parc Natural del Cadí Moixeró ja disposa de Pla Estratègic d'Educació i Voluntariat Ambiental, aquest pla presenta 12 i 14 accions a realitzar en 4 anys (fins el 2022), són propostes i demandes sorgides de les necessitats dels agents del territori.

Des del Parc es vetllarà per donar recursos i suport a totes les actuacions, però la vostra col·laboració i seguiment serà clau per assolir els objectius establerts i els reptes a nivell català d'Educació i Voluntariat Ambiental als Espais Naturals Protegits.

.

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page