Pla Estratègic d'Educació i Voluntariat Ambiental al PNAP i al PNCM

August 19, 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de fa uns mesos el Parc Natural de l'Alt Pirineu i el Parc Natural del Cadí Moixeró ja disposa de Pla Estratègic d'Educació i Voluntariat Ambiental, aquest pla presenta 12 i 14 accions a realitzar en 4 anys (fins el 2022), són propostes i demandes sorgides de les necessitats dels agents del territori.

Des del Parc es vetllarà per donar recursos i suport a totes les actuacions, però la vostra col·laboració i seguiment serà clau per assolir els objectius establerts i els reptes a nivell català d'Educació i Voluntariat Ambiental als Espais Naturals Protegits.

.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square