FEINA FETA, NATURA AGRAÏDA!

Dissabte 26 de gener, dia mundial de l'educació ambiental, es va realitzar una jornada a la bassa de Mas Ascarnó, a Caldes de Malavella. Una jornada que per una banda pretenia donar a conèixer la importància de les basses temporals per a potenciar la biodiversitat en espais naturals però per altra, una actuació per a fer d'aquest món un món millor per a que tothom pugui viure. Perquè entenem que l'educació ambiental ha de ser una educació orientada a l'acció!

 

Aquí us deixem la crònica realitzada per a Iago Pérez, tècnic de la Sorellona: 

 

La jornada de dissabte va ser tot un èxit, tant a nivell de participació (19 persones) com a nivell de resultats assolits. Vàrem aconseguir els 3 objectius que ens vàrem marcar a l’inci: excavar una bassa, plantar 4 arbusts i arrencar molta Conyza, la planta invasora.

 

Des de la Sorellona volem dir-vos que estem molt contents pel recolzament i motivació que vàreu mostrar a la jornada tots/es els/les assistents. En especial agraïr a totes les persones que sou assidues aquest tipus d'activitat.

 

També agraïm el recolzament econòmic de la Fundació Andrena i el proyecto LIBERA. Amb la seva aportació també estan fent possible la recuperació de la finca. Moltes gràcies!

 

Esperem que, a més d’actuar en favor de la natura, hagueu gaudit de l’activitat tot aprenent i creant més consciència ambiental. Pengem 3 fotos de com era la zona de la nova bassa temporal al 2018, fotos de quan es va inundar la zona abans de fer la bassa i fotos de l’activitat de dissabte, amb la nova bassa creada. Ara només faltarà afegir una capa d’argila i compactar perquè no filtri l’aigua que hi arribi.

 

Repetim, moltes gràcies per participar i ens veiem a properes activitats!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square