PER FIRES DE SANT NARCÍS, TASTETS DE NATURA A LES RIBES DEL TER

Ahir, en el marc de les Fires de Sant Narcís de Girona, des de la Sorellona s’ha organitzat la 4a edició de Tastets de Natura; una jornada destinada a apropar l’entorn natural de les Ribes del Ter a totes aquelles persones amants, curioses o interessades per la natura.

Al llarg de tot el matí famílies, estudiants, un agrupament escolta i alguns curiosos que passejaven per la zona, van poder gaudir d’una gran diversitat d’activitats que combinaven l’observació, l’exploració, la manipulació i, fins i tot, el voluntariat.

Els participants van poder participar en un anellament científic d’ocells, molt reeixit que els va permetre aprendre moltes curiositats sobre els ocells; participar en dos jocs per conèixer tant les diferents espècies arbòries i arbustives de les ribes, com de la fauna present en el nostre territori; realitzar un taller de landart en el que van poder fabricar barques amb fulles de canya o mòbils amb troncs, pedres i fulles. Totes aquestes activitats de descoberta combinades amb una acció de voluntariat, emmarcada dins el programa de Voluntariat de l’entitat en col·laboració amb la Fundación Biodiversidad, en la que s’instava als diferents grups a fer una neteja de les ribes del Ter, tot anant recollint les deixalles que trobaven per la zona.

En total, després de tres hores d’activitats, més d’una quarantena de persones van passar per la jornada de natura, tot fent-ne una valoració molt positiva i havent gaudit d’aquest entorn natural tan proper com desconegut.

Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes