Caminada a les basses sota la pluja

Tot i la pluja, una vintena de persones van assistir diumenge 7 d'octubre a la caminada verda en motiu de la fira de l'aigua celebrada a Caldes de Malavella. La temàtica de la sortida va ser la fauna aquàtica i va estar guiada per un tècnic de la Sorellona. Vàrem poder observar fauna aquàtica exòtica com les tortugues, la gambúsia i el cranc, i es va aprofitar per explicar les problemàtiques que generen aquests animals al•loctons i el procés de recuperació de la bassa de Can Rufí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moltes gràcies a tots els assistents i a l'ajuntament de Caldes de Malavella!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo