top of page

Acomiadem l'estiu als Aiguamolls de l'Empordà amb la Sorellonada

El cap de setmana del 22 i 23 de setembre, coincidint amb el final de l'estiu, es va celebrar la primera edició de la Sorellonada; una trobada conjunta dels diferents campaments i camps de treball organitzats per l'entitat al llarg de l'estiu 2018. Més de 150 persones, entre infants i joves, famílies, i l’equip de monitors/es, van tenir l'oportunitat de retrobar-se i gaudir d'unes jornades repletes d'activitats tant de lleure com de natura. Des de dissabte migdia fins diumenge tarda, els assistents van poder participar, amb família o sense, de diferents jocs, tallers i gimcanes, així com d'activitats d'observació d'aus, anellament i pesca elèctrica. I tot en un entorn immillorable per l'ocasió com són els Aiguamolls de l'Empordà.

Des de la Sorellona s'ha valorat aquesta experiència com a molt positiva ja que, tot i ser una primera edició, l'efluència de persones que hi participaren al llarg del cap de setmana fou important i, sobretot, amb una actitud molt receptiva i participativa. Fet que confirma que els campaments han esdevingut un espai i un moment en el que, a part de gaudir d'uns dies fora de casa, també es creen vincles i amistats que perduren amb el temps; generant així una gran família. Una família que any rere any va creixent i que espera durant tot el curs que arribi l'estiu per tornar-hi.

Com a cloenda de la Sorellonada, i després d'haver gaudit de dos dies fantàstics i de bona meteorologia, tots els assistents van poder-se llepar els dits amb una gran fideuà a càrrec de la intendenta major de la Sorellona, i marxar a casa tot havent pogut riure i ballar amb un espectacle d’un conegut entre el públic familiar com és en Jordi Tonietti.

Aprofitem aquest post per agrair un cop més a totes les famílies que han confiat en nosaltres aquest estiu, sense vosaltres la nostra feina no tindria sentit.

Salut i natura!!!

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page