Acomiadem l'estiu als Aiguamolls de l'Empordà amb la Sorellonada

El cap de setmana del 22 i 23 de setembre, coincidint amb el final de l'estiu, es va celebrar la primera edició de la Sorellonada; una trobada conjunta dels diferents campaments i camps de treball organitzats per l'entitat al llarg de l'estiu 2018. Més de 150 persones, entre infants i joves, famílies, i l’equip de monitors/es, van tenir l'oportunitat de retrobar-se i gaudir d'unes jornades repletes d'activitats tant de lleure com de natura. Des de dissabte migdia fins diumenge tarda, els assistents van poder participar, amb família o sense, de diferents jocs, tallers i gimcanes, així com d'activitats d'observació d'aus, anellament i pesca elèctrica. I tot en un entorn immillorable per l'ocasió com són els Aiguamolls de l'Empordà.

Des de la Sorellona s'ha valorat aquesta experiència com a molt positiva ja que, tot i ser una primera edició, l'efluència de persones que hi participaren al llarg del cap de setmana fou important i, sobretot, amb una actitud molt receptiva i participativa. Fet que confirma que els campaments han esdevingut un espai i un moment en el que, a part de gaudir d'uns dies fora de casa, també es creen vincles i amistats que perduren amb el temps; generant així una gran família. Una família que any rere any va creixent i que espera durant tot el curs que arribi l'estiu per tornar-hi.

Com a cloenda de la Sorellonada, i després d'haver gaudit de dos dies fantàstics i de bona meteorologia, tots els assistents van poder-se llepar els dits amb una gran fideuà a càrrec de la intendenta major de la Sorellona, i marxar a casa tot havent pogut riure i ballar amb un espectacle d’un conegut entre el públic familiar com és en Jordi Tonietti.

 

Aprofitem aquest post per agrair un cop més a totes les famílies que han confiat en nosaltres aquest estiu, sense vosaltres la nostra feina no tindria sentit.

 

Salut i natura!!!

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square