top of page

Jornades de voluntariat ambiental per controlar espècies invasores amb el Decathlon

El passat diumenge 16 de setembre vam organitzar 3 activitats de voluntariat ambiental, amb el suport del Decathlon, a on vam contar amb la participació d’una seixantena de voluntaris/es. En aquesta ocasió, la jornada es va realitzar simultàniament a tres punts diferents de les comarques gironines, totes elles enfocades al control d'espècies invasores.

Vam estar actuant a:

Girona, on es retiraren grans quantitats de Ludwigia de la llera i les aigües del riu Onyà;

Al terme municipal de Pals, on es capturaren un nombre important de nàiades exòtiques del rec

Parc Natural del Cap de Creus, on es mirà d'eliminar el Carpobrotus (popularment conegut com a bàlsam o ungla de gat) de primera línia de costa.

L’objectiu final de la jornada per part de la Sorellona, era la de difondre i conscienciar sobre la problemàtica de les espècies exòtiques invasores, a més de contribuirà al seu control.

I com no podia ser d'una altra manera, i aprofitant les bones condicions meteorològiques que ens van acompanyar, després de treballar més de tres hores a ple sol i d'embrutar-nos feinejant per zones humides i fangoses, totes les persones assistents van ser obsequiades amb un bon dinar de pícnic i un repòs merescut durant el qual hi hagué ocasió d'intercanviar i compartir experiències i impressions.

Aquestes jornades de voluntariat s'emmarquen dins d'un conjunt d'activitats de voluntariat ambiental que l'entitat organitza periòdicament per tot el territori català. Així doncs, caldrà estar atents i atentes al calendari de cares a repetir experiència o, si no s'ha fet mai, a provar-ho, encara que sigui per un dia!

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page