Jornades de voluntariat ambiental per controlar espècies invasores amb el Decathlon

El passat diumenge 16 de setembre vam organitzar 3 activitats de voluntariat ambiental, amb el suport del Decathlon, a on vam contar amb la participació d’una seixantena de voluntaris/es. En aquesta ocasió, la jornada es va realitzar simultàniament a tres punts diferents de les comarques gironines, totes elles enfocades al control d'espècies invasores.

 

Vam estar actuant a:

Girona, on es retiraren grans quantitats de Ludwigia de la llera i les aigües del riu Onyà;

Al terme municipal de Pals, on es capturaren un nombre important de nàiades exòtiques del rec

Parc Natural del Cap de Creus, on es mirà d'eliminar el Carpobrotus (popularment conegut com a bàlsam o ungla de gat) de primera línia de costa.

 

L’objectiu final de la jornada per part de la Sorellona, era la de difondre i conscienciar sobre la problemàtica de les espècies exòtiques invasores, a més de contribuirà al seu control.

 

I com no podia ser d'una altra manera, i aprofitant les bones condicions meteorològiques que ens van acompanyar, després de treballar més de tres hores a ple sol i d'embrutar-nos feinejant per zones humides i fangoses, totes les persones assistents van ser obsequiades amb un bon dinar de pícnic i un repòs merescut durant el qual hi hagué ocasió d'intercanviar i compartir experiències i impressions.

 

Aquestes jornades de voluntariat s'emmarquen dins d'un conjunt d'activitats de voluntariat ambiental que l'entitat organitza periòdicament per tot el territori català. Així doncs, caldrà estar atents i atentes al calendari de cares a repetir experiència o, si no s'ha fet mai, a provar-ho, encara que sigui per un dia!

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square