top of page

PROGRAMA DE VOLUNTARIAT AMBIENTAL DE L’ASSOCIACIÓ LA SORELLONA

Una proposta d’activitats ben diversa per descobrir la natura i participar activament en la seva conservació.

L’Associació La Sorellona, proposa per aquesta tardor un programa de voluntariat ambiental amb activitats gairebé cada cap de setmana, que començaran a partir del 16 de setembre fins a l’11 de novembre.

Amb la col·laboració i el suport de la Fundación Biodiversidad i el Decathlon, el programa ofereix activitats ben diverses a diferents Espais Naturals Protegits de Catalunya i les Illes Balears, com el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter i el Parc Natural de s’Albufera de Mallorca. També es realitzen activitats en basses que estan en procés de recuperació gràcies a projectes de custòdia entre l’entitat i particulars i finalment activitats en espais fluvials que formen part de la Xarxa Natura 2000, més concretament a la conca del Ter.

Aquesta proposta convida a tots els públics a col·laborar en aquestes tasques tant necessàries i atractives com ara extreure espècies invasores de flora i fauna, conservar i restaurar ecosistemes, anellament científic d’ocells, neteja de rius i mostrejos i seguiment de fauna.


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page