PROGRAMA DE VOLUNTARIAT AMBIENTAL DE L’ASSOCIACIÓ LA SORELLONA

September 4, 2018

Una proposta d’activitats ben diversa per descobrir la natura i participar activament en la seva conservació.

 

L’Associació La Sorellona, proposa per aquesta tardor un programa de voluntariat ambiental amb activitats gairebé cada cap de setmana, que començaran a partir del 16 de setembre fins a l’11 de novembre.

 

Amb la col·laboració i el suport de la Fundación Biodiversidad i el Decathlon, el programa ofereix activitats ben diverses a diferents Espais Naturals Protegits de Catalunya i les Illes Balears, com el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter i el Parc Natural de s’Albufera de Mallorca. També es realitzen activitats en basses que estan en procés de recuperació gràcies a projectes de custòdia entre l’entitat i particulars i finalment activitats en espais fluvials que formen part de la Xarxa Natura 2000, més concretament a la conca del Ter.

 

Aquesta proposta convida a tots els públics a col·laborar en aquestes tasques tant necessàries i atractives com ara extreure espècies invasores de flora i fauna, conservar i restaurar ecosistemes, anellament científic d’ocells, neteja de rius i mostrejos i seguiment de fauna.

 PROGRAMA D’ACTIVITATS, TARDOR 2018

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square