Recuperem la bassa de Can Rufí.

Dissabte 26 de maig de 2018, un grup de 17 persones van assistir a l'activitat "Recuperem la bassa de Can Rufí", en el marc de la Setmana de la Natura.

 

La jornada va començár amb una breu explicació sobre la història de la bassa i les actuacions que s'estan reaitzant des de l'octubre de 2017 gràcies al fons rebut per la Fundació Andrena, posant èmfasi a la problemàtica de les espècies exòtiques.

Un cop situats, vam retirar les dues tortugues exòtiques que havien caigut a la trampa instal·lada a la bassa, a més es van capturar 12 larves de gripau d'esperons caigudes a una segona trampa, i es va explicar la importància de la reproducció d'aquesta espècie a la bassa.

 

 

Després es van explicar diferències entre les tortugues autòctones i les exòtiques, com sexarles, etc...

I abans de posar-nos a fer la feina més física, vam fer parda per agafar forces amb un bon esmorzar i a treballar! A última hora del matí es va procedir a plantar vegetació aquàtica a la bassa.

 

Va ser un matí molt agradable i productiu. Esperem que la vegetació aquàtica plantada ajudi a la recuperació de la fauna autòctona d'aquesta bassa.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square