top of page

Presentencaió dels punts d'informació al Parc Natural del Cadí i Moixeró i el Parc Natural de l&

El dimecres 6 de juny a les 12h del matí es va fer la presentació dels punts d'informació temporal del Parc Natural del Cadí-Moixeró i Parc Natural de l'Alt Pirineu a l'Alt Urgell, a la Casa dels Parcs de la Seu d'Urgell. A l'acte, que van presentar en Marc Garriga i en Jordi Garcia (directors del PNAP i PNCM), hi van assistir diferents alcaldes i regidors dels municipis de La Seu d'Urgell, els tècnics dels parcs, les informadores dels punts i les tècniques de La Sorellona que és l'entitat gestora del servei d'informació i Educació Ambiental.

Aquest estiu hi haurà oberts des de juny fins a l'octubre els punts d'informació de: la Casa dels Parcs de la Seu d'Urgell (PNAP), oberta tot l'any; el punt d'informació de Les Valls de Santa Magdalena a Sant Joan de l'Erm (PNAP); el punt d'informació Terres de frontera a Os de Civis (PNAP); i el punt d'informació al Centre de Flora de Tuixent (PNCM).

Durant l'estiu als parcs naturals també s'hi realitzen activitats d'Educació Ambiental i guiatges d'interpretació de l'entorn, per descobrir els valors naturals i culturals de la zona, gaudir-ne i mantenir-los en perfecte estat, perquè també els puguin gaudir els que vindran desprès.

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page