top of page

Presentencaió dels punts d'informació al Parc Natural del Cadí i Moixeró i el Parc Natural de l&

El dimecres 6 de juny a les 12h del matí es va fer la presentació dels punts d'informació temporal del Parc Natural del Cadí-Moixeró i Parc Natural de l'Alt Pirineu a l'Alt Urgell, a la Casa dels Parcs de la Seu d'Urgell. A l'acte, que van presentar en Marc Garriga i en Jordi Garcia (directors del PNAP i PNCM), hi van assistir diferents alcaldes i regidors dels municipis de La Seu d'Urgell, els tècnics dels parcs, les informadores dels punts i les tècniques de La Sorellona que és l'entitat gestora del servei d'informació i Educació Ambiental.

Aquest estiu hi haurà oberts des de juny fins a l'octubre els punts d'informació de: la Casa dels Parcs de la Seu d'Urgell (PNAP), oberta tot l'any; el punt d'informació de Les Valls de Santa Magdalena a Sant Joan de l'Erm (PNAP); el punt d'informació Terres de frontera a Os de Civis (PNAP); i el punt d'informació al Centre de Flora de Tuixent (PNCM).

Durant l'estiu als parcs naturals també s'hi realitzen activitats d'Educació Ambiental i guiatges d'interpretació de l'entorn, per descobrir els valors naturals i culturals de la zona, gaudir-ne i mantenir-los en perfecte estat, perquè també els puguin gaudir els que vindran desprès.

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes