Buidant el llot de la bassa de Can Rufí

Ja hem avançant una mica més a la bassa de Can Rufí, projecte finançat per la Fundació Andrena.

Aquests últims dies ja hem fet l'actuació de buidatge de llots del fons de la bassa amb l'objectiu de desembassar la sortida i eliminar l'excés de nutrients perquè l'aigua sigui més neta i transparent, així afavorirem la millor qualitat de l'aigua.

D'atra banda, dins la mateixa actuació de restauració, s'ha canviat una aixeta, situada a l'altra banda de carrer que connecta amb la bassa, d'aquesta manera es podrà fer un bon manteniment de la bassa a llarg plaç i poder actuar si s'observa presenència d'espècies exòtiques invasores tot biuidant la bassa de forma àgil.

Tenim bones notícies!! L'efecte de l'absència de peixos ja es comença a notar a Can Rufí, s'han detectat larves de salamandra i 3 gripaus comuns adults dins l'aigua, a més s'han trobat dos gripaus corredors durant el mostreig nocturn.

Continuem treballant!

Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes