top of page

Seguim amb la Bassa de Can Rufí!


El passat dissabte 10 de març del 2018, la Sorellona juntament amb un grupet de voluntaris/es vam netejar l'entorn de la Bassa i la vam adequar perquè amfibis puguessin començar a colonizar la bassa i el seu boral.. L'activitat de dissabte es va basar en treure deixalles, refer una petita basseta per amfibis i eliminar l'heura que tapada un mur.

El projecte de Recuperació de la bassa de Can Rufí va començar a finals del 2017 gràcies a un ajut de la Fundació Andrena que ens permetrà buidar la bassa d'espècies invasores i adequar-la per a recuperar la presència d'aguns animals que fa temps que no es veuen per aquell entorn.

El següent pas és acabar de treure el llot acumulat a on s'hi refugien algunes gambússies i esperar que les pluges de la primavera tornin a emplenar la bassa. estem segures que serà un punt molt interessant per observar molta biodiversitat!

http://www.diaridegirona.cat/selva/2018/03/11/caldes-mou-recuperar-popular-bassa/900645.html

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page