Seguim amb la Bassa de Can Rufí!

March 14, 2018

 

El passat dissabte 10 de març del 2018, la Sorellona juntament amb un grupet de voluntaris/es vam netejar l'entorn de la Bassa i la vam adequar perquè amfibis puguessin començar a colonizar la bassa i el seu boral.. L'activitat de dissabte es va basar en treure deixalles, refer una petita basseta per amfibis i eliminar l'heura que tapada un mur. 

 

El projecte de Recuperació de la bassa de Can Rufí va començar a finals del 2017 gràcies a un ajut de la Fundació Andrena que ens permetrà buidar la bassa d'espècies invasores i adequar-la per a recuperar la presència d'aguns animals que fa temps que no es veuen per aquell entorn.

 

El següent pas és acabar de treure el llot acumulat a on s'hi refugien algunes gambússies i esperar que les pluges de la primavera tornin a emplenar la bassa. estem segures que serà un punt molt interessant per observar molta biodiversitat!

 

http://www.diaridegirona.cat/selva/2018/03/11/caldes-mou-recuperar-popular-bassa/900645.html

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square