Seguim amb la Bassa de Can Rufí!

March 14, 2018

 

El passat dissabte 10 de març del 2018, la Sorellona juntament amb un grupet de voluntaris/es vam netejar l'entorn de la Bassa i la vam adequar perquè amfibis puguessin començar a colonizar la bassa i el seu boral.. L'activitat de dissabte es va basar en treure deixalles, refer una petita basseta per amfibis i eliminar l'heura que tapada un mur. 

 

El projecte de Recuperació de la bassa de Can Rufí va començar a finals del 2017 gràcies a un ajut de la Fundació Andrena que ens permetrà buidar la bassa d'espècies invasores i adequar-la per a recuperar la presència d'aguns animals que fa temps que no es veuen per aquell entorn.

 

El següent pas és acabar de treure el llot acumulat a on s'hi refugien algunes gambússies i esperar que les pluges de la primavera tornin a emplenar la bassa. estem segures que serà un punt molt interessant per observar molta biodiversitat!

 

http://www.diaridegirona.cat/selva/2018/03/11/caldes-mou-recuperar-popular-bassa/900645.html

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo