Tastes de natura

November 3, 2016

Dimarts dia 1 de novembre, vam compartir un mati assolellat amb molta gent! Estem molt contents de la rebuda que van tenir els TASTETS DE NATURA! Moltíssimes gràcies a tothom que es va acostar el dia de tots Sants a les Ribes del Ter i va gaudir descobrint qui són els nostres veïns i embrutint-se les mans de terra, fulles i pintura! Anima a continuar treballant per apropar la natura als mes petits, i no tant petits, i a potenciar espais per reconnectar amb la terra i amb tots els que vivim en ella.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square