Oficina tècnica

Quim Pou Rovira

Biòleg, naturalista i educador ambiental.

Expert en fauna i sistemes aquàtics.

Gaudim de la natura i per a la natura,

i en volem fer partícips a mainada i jovenalla."

info@sorellona.org

Gisela Picanyol Vall

Ambientòloga juganera.

L'últim any de carrera vaig decidir que l'educació ambiental és tant important com la gestió o la investigació; tal i com va dir Jacques Cousteau:

"només protegim allò que estimem i tan sols estimem allò que coneixem. "

M'encanta descobrir i conèixer nous racons tant al fons del mar com a terra ferma.

gisela.picanyol@sorellona.org

Núria Canals Sangrà

Ambientòloga de formació i educadora ambiental per convicció.

M'agrada fer esport a l'aire lliure, gaudir d'aquest entorn tan immens, curiós i desconegut. M'apassiona descobrir els petits encants i secrets de la natura i em sento feliç quan la canalla ho descobreix d'una manera senzilla i sincera.

nuria.canals@sorellona.org

Iago Perez Novo

Llicenciat en Biologia.

M’encanten els rius, les basses, els tolls i tota la vida que es mou dins seu. Els amfibis són la meva gran passió. Crec que transmetre la gran riquesa dels ecosistemes aquàtics és una de les meves grans missions a la vida.

iago.perez@sorellona.org

Paula Granyer

Logopeda, educadora i naturalista.
M'agrada dedicar el meu temps al lleure amb infants i joves, fer-los desconnectar del seu dia a dia per així connectar-los amb la natura, l'entorn, els animals i les plantes que els envolten.
M'agrada aprendre amb ells i elles, a prop del mar o la muntanya!

paula.granyer@sorellona.org

Please reload

IMG_20200826_102819.jpg

meritxell casellas

Ambientòloga i excursionista.

Sempre que em busqueu em trobareu a mar o muntanya, tant fent-hi esport, perdent-me per nous camins, meravellant-me amb els animals i plantes, i sobretot aprenent del que la natura ens té preparat a cada pas que fem! És vital transmetre a través de l'educació ambiental els valors i l'estima cap al que ens envolta: la naturalesa! 

foto%20voltors%202_edited.jpg

CARLA JUVINYÀ

Biòloga, especialitzada en restauració i gestió del medi natural. 

M'apassiona caminar per la natura, amb una motxilla ben carregada de guies de camp i prismàtics, per descobrir què hi ha més enllà d'on m'arriba la vista. Vaig decidir fer-me biòloga per deixar un món una mica millor.

WhatsApp%20Image%202021-04-26%20at%2021.

ARt BELTRAN

Director de lleure i aprenent.

Criat a una casa de colònies, tant la natura com el lleure i la pedagogia m’acompanyen des de ben petit. Sempre busco projectes engrescadors i gaudeixo de les bones companyies i de la música. M’entusiasma treballar en equip i superar reptes plegats!

WhatsApp Image 2021-01-15 at 17.53.13.jp

VITA DELGADO

Tècnica Administrativa.

M'encanta la natura i m'hi endinso sempre que puc.
Pel que fa a la meva feina de pantalles, números i lletres, sovint envoltada de papers, entorns i equips diversos, el meu contrapunt és el silenci, bellesa frapant i solitud de l'entorn natural, allà on sigui.

 

PROGRAMA GARANTIA JUVENIL
logo soc.png
logo gene.png
JesusRiosSorellona.jpg

JESUS RIOS

Biòleg i educador ambiental.

M'ho passo genial endinsant-me pel bosc i fent diverses activitats tan al mar com a la muntanya. Compartir la meva passió per la natura és un dels meus millors hobbies. Per tant, hi ha millor feina que fer de divulgador i treballar per a la seva conservació i gestió?

Captura de pantalla 2020-11-24 a les 16.

EUDALD VICENS

Biòleg i educador ambiental.

Com en el llibre “Canto jo i la muntanya balla”, la natura és viva i ens explica històries, i a mi, m'agrada escoltar-les tot perdent-me pel bosc. També, com a biòleg i naturalista, tinc un gran interès per la conservació, la gestió i l’estudi d'espais naturals i m’il·lusiona compartir aquesta passió amb la gent que m’envolta!

AfraBoixSorellona.jpg

afra boix

Ambientòloga, educadora ambiental i escolta.

Sempre m'ha agradat moure'm en l'àmbit naturalista, ho he pogut fer des que era petita, i ha estat una sort. Penso que és bo ensenyar a la canalla a estimar i protegir l’entorn natural i descobrir-hi tantes de les seves sorpreses com es pugui!"

Gisela Espigule_sorellona.jpg

GISELA ESPIGULÉ

Matemàtica, excursionista i naturalista.

La muntanya em fa feliç i compartir aquesta sensació encara més. D'excursió em veureu sempre amb prismàtics, mapes a la mà i menjant xocolata. 

Que "la realitat mola més que la ficció" ens ho diu la natura quan l'observem. Per això crec que l'educació ambiental és tant important... per transmetre aquesta admiració, curiositat i estima per la natura que ens envolta. 

PaulaGranyerSorellona_edited_edited.jpg

PAULA GRANYER

Logopeda, educadora i naturalista.

M'agrada dedicar el meu temps al lleure amb infants i joves, fer-los desconnectar del seu dia a dia per així connectar-los amb la natura, l'entorn, els animals i les plantes que els envolten. M'agrada aprendre amb ells i elles, a prop del mar o la muntanya!

HelenaRiosSorellona.jpg

Helena rios

Forestal, educadora ambiental i educadora en el lleure

Escoltisme, alpinisme, submarinisme... són molts els -ismes que m’omplen els dies i em fan brillar els ulls. La natura és allò que em fa créixer i aprendre dia a dia. Poder compartir-la i transmetre-la a infants i joves és un enriquiment constant i una de les bones maneres de protegir-la i conservar-la. Allò que es coneix, s’estima; aprenem a estimar-ho doncs!

f13f01a3-7385-43da-91f6-8f6ebe990d1e_edi

Bet Dalmau

Ambientòloga i excursionista.

Des de ben petita la muntanya i els boscos m'han apassionat, sempre que puc hi vaig i intento encomanar la meva estima als altres!

DSC02338_edited.jpg

Guillem LlenaS

Biòleg, especialitzat en la conservació de la biodiversitat.

M'agrada anar al bosc a descobrir on porta aquell corriol o nedar a veure què hi ha darrera aquella cala. Intento gaudir de la natura a través de les diferents maneres que ens ofereix, amb l'objectiu de conèixer-la més per poder cuidar-la millor.

Alguns dels nostres col·laboradors

Dídac Masana

Ambientòleg.

M'agrada passar l'estona pedalant i passejant per la muntanya. Feina? Si té a veure amb la natura, perfecte. I si és per intentar no fer-la tan malbé, millor que millor!

Eloi Cruset

Treballador de la natura.

Tots som com els rius que brollem purs de les altes muntanyes, recollim coneixements, actituds i experiències, i dia a dia ens fem mes grans, el meu riu ha passat pel món de l'escoltisme, el voluntariat en el lleure, i ara en el món laboral treballo en dedicació complerta a una consultoria ambiental especialitzada en al món aquàtic, observant estudiant i aprenent sobre els peixos, les nàiades, els crancs, les llúdrigues, ... i intentant transmetre els coneixements recollits durant al curs del meu riu...

Guillem Fradera

Il·lustrador, monitor/director de lleure i mestre de primària.

Amant de la naturalesa, la muntanya, les rutes, els animals i les plantes. I des de l'estiu passat, també biòleg en formació per l'escola de natura "La Sorellona".

Aina Atcher

Estudiant d'educació primària, monitora i directora de lleure i escolta.

Des de ben petita que he format part de l'escoltisme i de tot els valors que això comporta, estima per la natura, el treball en equip, de les emocions, el voluntariat, l'aprenentatge vivencial... M'he format com a monitora i directora d'activitats en el lleure, ja que crec en la formació formal i no formal de les persones per igual i crec que la música és una manera d'unir tots aquest valor que em representen i són importants per a mi. 

Afra Boix

Estudiant d'Ambientals i escolta.

Sempre m'ha agradat moure'm en l'àmbit naturalista, ho he pogut fer des que era petita, i ha estat una sort. Ara estudio Ciències Ambientals a la UdG i em formo pel que m’agrada i per trobar solucions per a fer un món millor. Penso que és bo ensenyar a la canalla a estimar i protegir l’entorn natural i descobrir-hi tantes de les seves sorpreses com es pugui!

Pau Casas

Biòleg ambiental, monitor d'esplai i músic!

Sóc un amant de la natura en tots els sentits! M'encanta badar mirant plantes i animals, però també fer esport a la muntanya, anar a tocar la flauta, la guitarra o el trombó en llocs ben apartats, o viure mil aventures fent de monitor! He acabat la carrera de Biologia Ambiental a la UAB per a poder conèixer més coses d'aquest fascinant mon que ens envolta. 

Mireia Català

Biòloga ambiental i il·lustradora. 

Si em preguntes mar o muntanya, no et podré respondre; és impossible escollir. Hi ha moltes maneres de gaudir de la natura i no veig per què cal descartar-ne cap: fent camí, bussejant, dibuixant o simplement quedant-se quiet en un punt per observar amb una guia de camp el paisatge i les espècies que hi viuen.

Núria Cruset

Ambientòloga, educadora ambiental i educadora en el lleure.

La natura i la gent són les meves passions.

Em podeu trobar enfilada a la muntanya o al fons del mar, a qualsevol lloc, sempre que hi hagi vida per observar!

Bet Dalmau

​Ambientòloga i excursionista.

Des de ben petita la muntanya i els boscos m'han apassionat, sempre que puc hi vaig i intento encomanar la meva estima als altres!

Gisela Espigulé

Matemàtica, excursionista i naturalista. 

La muntanya em fa feliç i compartir aquesta sensació encara més. D'excursió em veureu sempre amb prismàtics, mapes a la mà i menjant xocolata. 

Que "la realitat mola més que la ficció" ens ho diu la natura quan l'observem. Per això crec que l'educació ambiental és tant important... per transmetre aquesta admiració, curiositat i estima per la natura que ens envolta. 

Blanca Font

Biòloga.

Després de provar vàries cosetes, vaig trobar el què realment volia estudiar: Biologia.

El següent pas ha estat poder transmetre allò que em fa gaudir i aportar el nostre granet de sorra en el respecte del nostre entorn.

Irene Gonzàlez

Biòloga i tècnic superior en química ambiental.

Sóc amant de la natura i els animals, al mateix temps seva interacció amb les persones.

Agrega más información sobre este ítem...

Hector Pèrez

Ambientòleg dedicat a l'educació ambiental.

Sóc ambientòleg i em dedico a l'educació ambiental, actualment estic implicat en diferents projectes a Barcelona, tot i que sempre em moc allà on la natura em crida.

M'apassiona la natura i m'agrada transmetre-ho, perquè crec que és la millor manera per crear junts un món millor.

Lua Piera

Biòloga ambiental, monitora i professora.

Sempre m'ha apassionat la muntanya i tota la natura que té per oferir, des de ben petita que sempre que puc hi faig escapades! I mai he deixat enrere la nena que sóc així que m'ho passo molt bé muntant activitats per la canalla (i encara més jugant-hi després!!).

Els campaments de la Sorellona són l'espai i el moment perfecte per compartir amb la canalla: natura, muntanya i valors. Cada estiu aprenc un munt i, si bé intento transmetre aquests i altres valors, també m'agrada omplir-me dels de la resta.

Clàudia Pla-Narbona

Biòloga ambiental i educadora ambiental.

Des de petita que m'agrada explorar el meu entorn, especialment a la muntanya i al mar. Considero molt important transmetre els coneixements i valors de la natura als infants, i encara més si es fa ensenyant-los altres valors, treballant aspectes més socials i en bona companyia. Anar de campaments és la millor manera per créixer, tan en coneixement com a nivell personal! 

Carme Romagosa

Biòloga Ambiental, estudiant de Mestre de Primària i motivada.

M'encanta la natura i l'educació... per què no barrejar les dues coses? La millor manera d'aprendre és viure-ho, i la millor manera de viure-ho a través d'uns campaments!

Sempre que puc m'escapo per poder aprendre més sobre autosuficiència, rameis naturals, bioconstrucció, botànica, oritologia... en definitiva, vull aprendre tot allò que la natura em pot aportar!

M. Mercè Rovira

Àvia i jubilada.

No se m'acut millor manera d'ocupar el meu temps lliure que ajudant en les activitats d'educació ambiental de La Sorellona. Em sembla que hi puc aportar mans, seny i experiència en l'alimentació de la mainada. Faig menjars "com a casa", el menjar de les àvies de sempre (bé, a vegades un xic més enrotllats!). 

Ep, els plats sí que els han de rentar, eh. I un cop de mà amb les olles també el fan!

Please reload