Els nostres projectes són...

Aprenem a estimar la natura, a través del joc, la descoberta del medi, i la convivència amb altres infants o joves. Ens agrada compartir vivències singulars i úniques al bell mig dels paratges  més emblemàtics del nostre país. Encara t'ho estàs pensant? Au vinga t'estem esperant

Saps qui són els teus veïns més salvatges? T'agradaria acostar la biodiversitat al teu balcó?

Vine a descobrir la natura que tens al costat de casa.

Organitzem casals de natura a Centre cívics, escoles, etc, durant les vacances escolars; Setmana Santa, juny, juliol i setembre.

Ets de mar o muntanya? Catalunya té més de 20  espais naturals protegits. Segur que un queda propo de casa teva, la teva escola o institut. T'animes a descobrir els seus tresors amb nosaltres? Des del Parc Natural de l'Alt Pirineu al Parc Natural del Cap de Creus.

WhatsApp Image 2019-07-24 at 16.34.27 (1

Aquest projecte vol donar a conèixer els valors de la pesca artesanal com a professió i tradició, alhora que es difonen els valors naturals, culturals i econòmics  de la Costa Brava i es potencia la conservació i millora dels espais naturals marins del nostre litoral.

 

- Camps de treball

pel seguiment de la biodiversitat

Xarxa de camps de treball pel seguiment de la biodiversitat; tens entre 14 i 18 anys i t’agrada la natura? Vols deixar la teva petjada tot col·laborant en la conservació ?

 

Ajuda’ns a fer un bon seguiment de la biodiversitat! Apuntat als nostres camps de treball!

Es tracta d’un projecte propi, amb vocació d’esdevenir un projecte estable i a llarg termini, centrat en la conservació de l’espinós (Gasterosteus aculeatus), així com dels seus hàbitats i espècies acompanyants d’interès, sobretot herpetofauna i invertebrats. Aquest projecte arrenca amb força, ja tenim programades algunes de les activitats de primavera: xerrades de sala, pícnic i descoberta del riu!! Ajuda’ns a conservar l’espinós, un peix emblemàtic dels nostres rius!!!

- VOLUNTARIAT AMBIENTAL -

 Remulla't per la biodiverrsitat

No saps què fer per ajudar a la conservació de l'entorn?

Amb la Sorellona trobaràs activitats de voluntariat ambiental per a totes les edats, ajuda’ns a conservar la biodiversitat del nostre país!

-Emparca't-

Emparca't pretén difondre els valors naturals de diferents Parcs Naturals i el Parc Nacional de Catalunya, per tal d’apoderar a la seva població i creant un lligam població-territori.

T'atreveixes a conèixer Catalunya a través d'alguns dels seus espais naturals protegits més emblemàtics?

Projecte finançat en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020

Vols regalar una tarda de tallers al riu? Teniu ganes de passar un cap de setmana mostrejant el bosc en famílies? Sou una colla d'amics que us agradaria saber qui viu al riu que passa prop del vostre municipi?

Parlem-ne i organitzem un bon sarau!