Els nostres projectes són...

Ets de mar o muntanya? Catalunya té més de 20 espais naturals protegits. Segur que un queda prop de casa teva, la teva escola o institut. T'animes a descobrir els tresors del Parc Natural de Cap de Creus amb nosaltres?

IMG_20210414_101450_2.jpg

Es tracta d’un projecte propi, centrat en la conservació de l’espinós (Gasterosteus aculeatus), així com dels seus hàbitats i espècies acompanyants d’interès, sobretot herpetofauna i invertebrats. Aquest projecte arrenca amb força, ja tenim programades algunes de les activitats de primavera: xerrades de sala, pícnic i descoberta del riu!! Ajuda’ns a conservar l’espinós, un peix emblemàtic dels nostres rius!!!

20171125_111000.jpg

El Planter de la Sorellona, és un projecte ideat per transmetre coneixements d’educació ambiental i natura a joves que participen a entitats vinculades amb el món del lleure a la ciutat de Girona.

El planter actualment es va sembrant amb més joves interessades en el projecte i amb noves idees per seguir creixent i aportant a la ciutat, a les entitats i al nostre entorn. Actualment doncs seguim "Sembrant el planter".

Aprenem a estimar la natura, a través del joc, la descoberta del medi, i la convivència amb altres infants o joves. Ens agrada compartir vivències singulars i úniques al bell mig dels paratges  més emblemàtics del nostre país. Encara t'ho estàs pensant? Au vinga t'estem esperant

Saps qui són els teus veïns més salvatges? T'agradaria acostar la biodiversitat al teu balcó?

Vine a descobrir la natura que tens al costat de casa.

Organitzem casals de natura a Centre cívics, escoles, etc, durant les vacances escolars; Setmana Santa, juny, juliol i setembre.

Vols organitzar una activitat de descoberta de la natura al teu centre educatiu? Vols regalar una tarda de tallers al riu? Teniu ganes de passar un cap de setmana mostrejant el bosc en famílies? Sou una colla d'amics que us agradaria saber qui viu al riu que passa prop del vostre municipi?

Parlem-ne i organitzem un bon sarau!

- VOLUNTARIAT AMBIENTAL -

 Remulla't per la biodiverrsitat

No saps què fer per ajudar a la conservació de l'entorn?

Amb la Sorellona trobaràs activitats de voluntariat ambiental per a totes les edats, ajuda’ns a conservar la biodiversitat del nostre país!

- Camps de treball

pel seguiment de la biodiversitat

Xarxa de camps de treball pel seguiment de la biodiversitat; tens entre 14 i 18 anys i t’agrada la natura? Vols deixar la teva petjada tot col·laborant en la conservació ?

 

Ajuda’ns a fer un bon seguiment de la biodiversitat! Apuntat als nostres camps de treball!

WhatsApp Image 2019-07-24 at 16.34.27 (1

Aquest projecte vol donar a conèixer els valors de la pesca artesanal com a professió i tradició, alhora que es difonen els valors naturals, culturals i econòmics  de la Costa Brava i es potencia la conservació i millora dels espais naturals marins del nostre litoral.